“Брати вбивають один одного”, – Олег Винник висловився про агресію на сході України

 

Популярний український співак Олег Винник назвав війну на Донбасі “горем”, коли “народи-брати вбивають один одного”. При цьому він принципово не гастролює в Росії.
Як передає “Новинарня“, про це він заявив у інтерв’ю телеканалу “Прямий”.

“Переді мною стоїть стіна. Я не хочу ні про що і ні про кого говорити, чи є війна, чи нема. Люди про це все знають. Два дуже близькі народи, брати, вбивають один одного. Як я можу ставитися? Це велике горе”, — зазначив виконавець.

За словами артиста, до Росії із концертами його запрошують уже декілька років. “Мені неодноразово пропонували гастрольні тури через всю Росію. Тричі телефонували із Санкт-Петербурга. Я кажу “ні”, тому що іде війна, люди страждають і гинуть”, — наголосив Винник.

У цей “складний і незрозумілий час” зірковий співак підтримав ініціативу своїх колег іти в політику.

“Ще десять років тому я сказав би “ні”, а зараз кажу “так”, – заявив Винник.

За його висновком, люди живуть своїм життям, а політики — своїм.

“Так не повинно бути. Громадяни мають цікавитися політикою. Проте зараз українці не знають, кому довіряти. Політики відбили у людей віру в них”, — вважає Олег Винник.

Читайте також:
Співачка Анастасія Приходько записала пісню “Дівчата” з учасницею АТО. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна