“Не найгалантніший джентльмен”: Мендель пояснила штовханину з журналістом

 

Прессекретар президента України Юлія Мендель перешкоджала журналісту Сергію Андрушку поставити запитання главі держави.

Як повідомляє “Новинарня“, відповідний допис вона зробила у Facebook в п’ятницю, 27 вересня.

“Можливо, мої прохання дещо не дотягують до високих стандартів. Але й Сергій Андрушко – не найгалантніший джентльмен. На відео видно, що я його не штовхала і не кидалася, а зупиняла”, – пояснила Мендель.

За її словами, особистий простір першої особи – це його безпека.

“У США “Ні” для журналіста означає неможливість підходити до першої особи. Інакше журналіста заарештують. Медіа наполягають, але не кидаються. Бо особистий простір першої особи – це його/її безпека. Особливо важливо це усвідомлювати після 2017 року, коли, вдаючи журналіста відомого видання, кілер підстрелив добровольця у Києві”, – додала прессекретарка.

Як інформувала “Новинарня“, прессекретарка президента Юлія Мендель відштовхнула кореспондента “Радіо Свобода” Сергія Андрушка, аби “захистити”Володимира Зеленського від запитання журналіста.

Читайте також:
ГПУ викликала Мендель на допит щодо заяв про обстріли з боку ЗСУ цивільних об’єктів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна