“Слуга народу” Тищенко зробив своєю помічницею 22-річну модель

 

Депутат-мажоритарник від партії “Слуга народу” Микола Тищенко має серед помічників 22-річну модель Мар’яну Михолап.
Як повідомляє “Новинарня“, це виявили в четвер, 26 вересня, журналісти “Радіо Свобода”.

Як йдеться на сайті Верховної Ради, Михолап працює у Тищенка за строковим трудовим договором на постійній основі.

Минулого року дівчина закінчила Київський національний економічний університет за спеціальністю “економічна кібернетика”. Хоча, як сама зізнавалась, «слабо бачить себе у цьому».

Ще навчаючись в університеті, Михолап шукала роботу репетитором математики та української мови. А ще пропонувала свої послуги як модель. Наприкінці серпня та на початку вересня 2019 року її резюме про це були видалені з відповідних сайтів.

У 2017-му Михолап брала участь у відборі на конкурс “Міс Україна”. А донедавна активно знімалась у фотосесіях. Зокрема, для відомих брендів.

Нині дівчина фотографується на тлі Верховної Ради та скаржиться на те, що нічого не встигає.

Як відомо, ресторатор та телеведучий Микола Тищенко потрапив до Верховної Ради ІХ скликання як мажоритарник від “Слуги народу”, отримавши перемогу на 219 виборчому окрузі у Києві.

Наразі він є заступником голови Комітету Верховної Ради України з питань транспорту та інфраструктури та має п’ятьох помічників: двоє працюють за строковим трудовим договором на постійній основі, а троє – на громадських засадах.

Як інформувала “Новинарня“, Тищенко не зміг відповісти на питання журналіста, тому порадив їй “попити води” і додав, вона не має права його перевіряти.

Читайте також:
“Не можна йти туди, де не чекають”. Представниця “Слуги народу” закликала переглянути курс на НАТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна