Контррозвідка вивела з ОРЛО бойовика, який воював проти ЗСУ під Дебальцевим

 

Контррозвідники Cлужби безпеки України звітують, що провели на Луганщині спеціальну операцію, за результатами якої вивели на контрольовану українською владою територію і затримали активного учасника незаконних збройних формувань терористичної організації “ЛНР”.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в середу, 25 вересня, інформує пресцентр української спецслужби.

Зазначається, що бойовик був оголошений у розшук за підозрою в участі у діяльності терористичної організації та посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України.

“Затриманий мешканець Луганської області у складі терористичних угруповань так званої “ЛНР” впродовж 2014-2015 років брав активну участь у збройному протистоянні силам АТО, зокрема у запеклих бойових діях неподалік Дебальцево. Згодом він здійснював бойові чергування на блокпостах НЗФ “ЛНР” неподалік окупованого Сорокиного. Станом на вересень 2019 року він проходив військову службу у так званому “Митному комітеті ЛНР”, – інформують в пресцентрі СБ.

Наразі вирішується питання щодо обрання затриманому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Інкриміновані злочини: посягання на територіальну цілісність і недоторканність України та створення терористичної групи чи терористичної організації.

Як інформувала “Новинарня“, подвійного агента СБУ вивели з окупованої території.

Читайте також:
Контррозвідка СБУ “вивела” ще одного екс-“міністра ДНР” – Камара

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна