США не допустили російську делегацію на Генасамблею ООН

 

Голова комітету з міжнародних справ Ради РФ Костянтин Косачов заявив, що не отримав візу для участі в Генасамблеї ООН в Нью-Йорку. Також візи не отримали ще 10 осіб.

Як повідомляє “Новинарня“, про це у вівторок, 24 вересня, інформують російські ЗМІ.

Косачов повідомив, що візи не отримали десять делегатів.

Як зазначається, серед тих, хто не отримав візи – глава комітету Держдуми з міжнародних справ Леонід Слуцький і вісім співробітників МЗС РФ, в тому числі головний перекладач і керівник апарату глави відомства Сергій Бутін. Всі вони повинні були супроводжувати міністра закордонних справ Сергія Лаврова в поїздці в Нью-Йорк і участі в Генасамблеї.

Нагадаємо, що цьогоріч на Генасамблеї ООН обговорять ситуацію на Донбасі і в Криму. Крім цього, на Генасамблеї зустрінуться президент України Володимир Зеленський і президент США Дональд Трамп.

Як інформувала “Новинарня“, у 2018 році Генасамблея ООН укотре визнала Крим українським. І засудила порушення людських прав окупантами.

Читайте також:
Українська делегація офіційно відмовилася від участі в осінній сесії ПАРЄ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна