“Шаленство в Баришівці”: заступниця глави НБУ повернула посаду через суд

 

Київський апеляційний суд скасував ухвалу Баришівського райсуду Київської області про заборону виконувати Катерині Рожковій посадові обов’язки першої заступниці голови Національного банку України (НБУ).

Як повідомляє “Новинарня“, про це в понеділок, 23 вересня, інформує пресслужба Національного банку України.

“Сьогодні, 23 вересня, Київський апеляційний суд задовольнив апеляційну скаргу Національного банку України та скасував ухвалу Баришівського районного суду Київської області від 11 червня” — йдеться у повідомленні установи.

13 червня стало, що відомо Баришівський районний суд Київської області заборонив заступниці голови Національного банку України Катерині Рожковій брати участь у засіданнях правління НБУ та виконувати її професійні обов’язки.

Як інформувала “Новинарня“, 3 липня Рожкова пояснила, що суд відсторонив її від виконання обов’язків першої заступниці голови Національного банку (НБУ) за судовим спором між двома жителями Баришівки.

Читайте також:
Шаленство в Баришівці: “зупиніть хтось цей судовий принтер Коломойського”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна