Військовий 93 омбр Андрій Марчук зник безвісти

 

У 93-й окремій механізованій бригаді ЗСУ “Холодний Яр” заявляють про зниклого безвісти військовослужбовця Андрія Марчука.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в четвер, 19 вересня, інформує пресслужба підрозділу.

“Вчора на одному з новинних сайтів опублікували повідомлення про те, що зниклий безвісти військовий 93-ї бригади Холодний Яр знайшовся у Чорнобильській зоні. Утім, це виявився військовослужбовець іншої частини”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 20 липня у свій вихідний Марчук поїхав у Дніпро і не повернувся.

Прикмети хлопця: зріст 175 см, очі зелені, волосся русяве, говорить виключно українською мовою. Товариші по службі характеризують його як відповідального, дисциплінованого, непитущого.

“Всіх, хто знає що-небудь про зниклого, просимо телефонувати за номером (068) 717-06-05 або писати в особисті повідомлення цієї сторінки“, – закликають пресофіцери-холодноярці.

Як інформувала “Новинарня“, на території зони відчуження Чорнобильської АЕС працівники поліції затримали військового-контрактника, який вважався зниклим безвісти.

Читайте також:
У Генштабі озвучили кількість зниклих безвісти військовослужбовців

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна