У Миколаєві невідомі застрелили трьох працівників АЗС

 

У середу, 18 вересня, на автозаправній станції у Миколаєві знайшли три тіла працівників з вогнепальними пораненнями. Поліція оголосила у місті спеціальну операцію з перехоплення нападників.

Як поінформував відділ комунікацій Головного управління Національної поліції у Миколаївській області, повідомлення про виявлення тіл працівників АЗС з вогнепальними пораненнями надійшло до поліції близько 12:20.

У місті введено спеціальну поліцейську операцію “Сирена”. Відомості про подію внесені до ЄРДР за ст. 115 КК України – умисне вбивство.

Сайт “Новости N” повідомив, що АЗС “Фактор”, де стався злочин, є однією з найбільших газових заправок в місті.

Згідно з даними журналістів, тіла загиблих виявила дружина одного з працівників заправки.

Прийшовши на заправку, вона побачила, що на касі нікого немає, потім увійшла до приміщення і побачила три тіла в калюжах крові. Один з них був її чоловіком.

Відомо, що на АЗС заправляються здебільшого маршрутки, а також водії транзитного транспорту. Щоденний обіг грошей заправки становить сотні тисяч гривень.

Як пише сайт “Преступности.Нет”, попередня версія злочину – пограбування.

Вбитими виявились касир, механік та оператор АЗС. Поліція виявила також, що з каси автозаправки забрали гроші, проте наразі невідомо, про яку суму йдеться.

Також немає інформації, чи потрійне вбивство скоїла одна людина, чи до цього причетні кілька людей.

Читайтет також:
Стрілянина на блокпосту під Маріуполем: нацгвардійці поранили п’яного водія, який рвався на схід

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна