Президент представив нового голову ДніпрОДА Олександра Бондаренка

 

Президент Володимир Зеленський у Дніпрі представив нового голову Дніпропетровської обласної державної адміністрації Олександра Бондаренка.

Про це в суботу, 14 вересня, повідомляє “Укрінформ”.

“Я приїхав сюди в День міста, прекрасного міста Дніпро, і вітаю всіх земляків дніпровців, і хочу представити нового голову. Олександр Бондаренко — молодий менеджер. Наша головна вимога до всіх голів обласних адміністрацій — випробувальний термін. До Нового року дивимось, як справляються… Якщо справиться, то добре”, – сказав президент Зеленський.

Він вручив Бондаренку посвідчення голови ДніпрОДА.

Олександр Бондаренко – бізнесмен, власник і акціонер компаній “Бі енд Бі Фудз”, “Сталь Бізнес Системи” (консультаційні послуги у сфері комп’ютерних технологій), “Філд Маркетинг” і “Лок Сток” (торгівля хімічною продукцією).
Згідно з декларацією Бондаренка за 2018 рік, новий глава ДніпрОДА зареєстрований у Харкові, але мешкає й володіє бізнесом у Києві.
Бондаренко є членом правління громадської організації “Асоціація випускників Києво-Могилянської академії”.
Відповідно до е-декларації, дружина Бондаренка Регіна має громадянство Росії.

Напередодні, 13 вересня, Кабінет Міністрів України на своєму засіданні підтримав проєкт указу президента про призначення Бондаренка Олександра Вікторовича головою Дніпропетровської облдержадміністрації.

Читайте також:
У міськраді Дніпра проводять обшуки через підозру в розкраданні бюджетних коштів

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна