Екскомандувач ЗС США в Європі Бен Ходжес носить на рюкзаку синьо-жовту стрічку. ФОТО

 

Американський генерал-лейтенант у відставці, колишній командувач військ США в Європі Бен Ходжес носить на своєму рюкзаку синьо-жовту стрічку на підтримку України.

Як передає “Новинарня“, це випливає зі світлин, поширених пресслужбою експрезидента Петра Порошенка за підсумками зустрічі з Беном Ходжесом в п’ятницю, 13 серпня.

Зустріч двох колишніх керівників відбулася в офісі партії “Європейська солідарність”.

На фото видно, що 61-річний Ходжес має повсякденний чорний рюкзак із великою стрічкою синього й жовтого кольорів, зав’язаною навколо верхньої ручки, та значком з американським прапором.

Фото: ФБ Петро Порошенко

“Щира розмова про все українське, що близьке його серцю, із колишнім командувачем військами США в Європі Беном Ходжесом.
З генералом Ходжесом обмінялися думками щодо євроатлантичних прагнень України, ефективної протидії агресії РФ та про безпеку в Чорному морі”, – ідеться в дописі на ФБ-сторінці Порошенка.

“Дякую Бену Ходжесу за солідарність у головному: у нашому серці – Україна”, – додав 5-й президент.

Як інформувала “Новинарня“, генерал-лейтенант Фредерік Бенджамін “Бен” Ходжес III командував армією Сполучених Штатів Америки у Європі (USAREUR) із листопада 2014-го до грудня 2017 року. Він – бойовий офіцер, повітряний десантник, учасник воєн в Іраку та Афганістані.
Після відставки 2018 року Ходжес працює в Центрі аналізу європейської політики (Center for European Policy Analysis).

Читайте також:
Командувач військ США в Європі Бен Ходжес у Києві: Ми теж у вас навчаємося

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна