Зеленський зустрівся з Коломойським в ОП, поговорили про бізнес

 

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з олігархом Ігорем Коломойським.

Про це повідомляє офіс президента на офіційній сторінці у фейсбуці.

Зазначається, що Зеленський “зустрівся з бізнесменом, екс-головою Дніпропетровської ОДА Ігорем Коломойським”.

“В офісі президента вони обговорили питання ведення бізнесу в Україні. Також ішлося про енергетичну сферу”, – повідомляють в ОП.

І нагадують, що “в червні під час форуму «Діалог бізнесу та влади» Володимир Зеленський закликав підприємців інвестувати у відновлення інфраструктури Донбасу. Крім того, він звернувся до представників великого бізнесу з проханням допомагати державі у розв’язанні соціальних проблем”.

Читайте також:
“Можу пофарбувати ларьок”: Коломойський розповів, як відбудовуватиме Донбас

Як видно на фото, участь у зустрічі, серед інших, узяли також прем’єр-міністр Олексій Гончарук та голова офісу президента Андрій Богдан.

Нагадаємо, що час президентських виборів Зеленському неодноразово закидали зв’язки з Коломойським, який є одним із найбагатших людей України. Андрій Богдан як юрист представляв інтереси Коломойського.

Сам олігарх свій вплив на Зеленського заперечує.

До травня 2019 року Коломойський не був в Україні близько двох років: мешкав спершу в Швейцарії, а восени 2018-го через переслідування з боку США переїхав до Ізраїлю.

З березня 2014 по березень 2015 року Коломойський обіймав посаду голови Дніпропетровської обласної держадміністрації, але після звільнення став затятим опонентом президента Петра Порошенка і позивався в судах для повернення націоналізованого “Приватбанку” та його активів.

Олігарх заявляв, що повернеться в Україну, якщо в другому турі виборів президента перемогу здобуде Володимир Зеленський.

16 травня, після перемоги Зеленського на виборах і ще до його інавгурації, Коломойський приїхав в Україну.

Читайте також:
Немає сумнівів, що Аваков буде міністром, – Коломойський

“Бойова співдружність”: Коломойський зустрічався з Аваковим у день інавгурації

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна