“Можу пофарбувати ларьок”: Коломойський розповів, як відбудовуватиме Донбас

 

Олігарх Ігор Коломойський стверджує, що не обговорював з президентом Володимиром Зеленським можливого фінансування відбудови інфраструктури Донбасу.

Про це Коломойський розповів у розмові з журналістом «Української правди».

Олігарх заявив, що дізнався про плани Зеленського із його публічного виступу.

«На залишок від 20 тисяч фунтів на тиждень (мається на увазі обмеження Високого суду Лондона витрати) можу пофарбувати ларьок. Це ж також мала архітектурна форма», — сказав жартома Коломойський.

Нагадаємо: за позовом ПриватБанку британський суд дав право Коломойському витрачати на потреби в повсякденному житті не більше 20 тисяч фунтів стерлінгів на тиждень.

Також на питання щодо зустрічі із Зеленським після інавгурації олігарх відповів, що такої зустрічі не було.

Він підкреслив, що не бачився із Зеленським, його не запрошували в адміністрацію президента і сам він теж не шукав зустрічі з главою держави. Тому, за словами олігарха, що саме має на увазі Зеленський, він не знає, і порадив уточнити це у президента.

Відзначимо, що 20 червня президент заявив, що має домовленості фінансування програм з підтримки військових та відбудови Донбасу із трьома олігархами: Рінатом Ахметовим, Віктором Пінчуком та Ігорем Коломойським.

Читайте також:
Олена Зеленська розповіла, як її чоловік кричав на Коломойського

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна