Уряд призначив 14 заступників міністрів

 

Кабінет Міністрів України призначив 14 заступників міністрів у різні міністерства.

Як передає “Новинарня“, про це повідомив прем’єр-міністр Олексій Гончарук на брифінгу за результатами засідання уряду в середу, 11 вересня.

Зокрема, як повідомляється на сайті Кабміну, в Міністерство розвитку громад і територій призначені Дмитро Живицький на посаду першого заступника міністра, В’ячеслав Негода — заступника міністра.

До Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства на посади заступників міністрів призначені Світлана Панаіотіді та Дмитро Романович.

До Міністерства освіти і науки призначені Юрій Полюхович як перший заступник міністра, Любомира Мандзій і Максим Ярмистий як заступники міністра.

До Міністерства охорони здоров’я призначені Андрій Семиволос — першим заступником міністра, Михайло Загрійчук, Младена Качурець як заступники міністра, Олена Сімоненко — заступником міністра з питань європейської інтеграції.

До Міністерства соціальної політики призначені Віталій Музиченко, Наталія Ненюченко — заступники міністра.

До Міністерства юстиції на посаду заступника міністра призначили Валерію Коломієць.

Також у Міністерстві у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб уряд продовжив виконання обов’язків державного секретаря Людмили Дараган.

Кабмін звільнив кількох заступників міністрів: Тетяну Максимець, Михайла Близнюка, Юлію Підкоморну, Анатолія Корзуна, Олега Шевчука, Павла Хобзея, Володимира Карандія, Юрія Рашкевича, В’ячеслава Негоду.

Як інформувала “Новинарня“, Аброськін і ще двоє заступників очільника Нацполіції подали у відставку.

Читайте також:
Заступником міністра фінансів став ексзаступник Кличка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна