Сенцов та Кольченко анонсували першу після звільнення з полону пресконференцію

 

Звільнені з полону бранці Кремля Олег Сенцов та Олександр Кольченко дадуть першу після звільнення пресконференцію.

Як повідомляє “Новинарня“, пресконференцію на сторінці у соцмережі Facebook в понеділок, 9 вересня, анонсував сам Олег Сенцов.

Захід відбудеться 10 вересня (вівторок) о 12 год. Для акредитації журналістів потрібно обов’язково заповнити електронну форму.

Організатори зазначають, що місце проведення буде повідомлене журналістам листом на вказану ними в акредитаційній формі електронну пошту.

Як інформувала “Новинарня“, в суботу, 7 вересня, відбувся обмін військовополоненими, політв’язнями та утримуваними особами між Україною та Росією.

Після повернення з російського полону українці поїхали на медичне обстеження.
У понеділок, 9 вересня, в лікарні “Феофанія” перебувають вісім українців, яких 7 вересня повернулися до України з російського полону. За словами медиків, вкрай важких немає, але Станіславу Клиху потрібна спеціалізована медична допомога.

Олег Сенцов відлучився з медзакладу, але підтримує мобільний зв’язок із завідуючою відділу. Водночас Сенцов попросив допомоги для матері. У лікарні її очікують і готові госпіталізувати для надання меддопомоги.

Читайте також:
Сенцову й Кольченку надали тимчасове житло, – омбудсман

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна