На ювілеї Суркіса гуляли соратники Зеленського Баканов і Шефір, – ЗМІ

 

На святкуванні 70-річчя давнього соратника Віктора Медведчука, нині 0 нардепа від “Опозиційної платформи – За життя” Григорія Суркіса були гостями голова СБУ Іван Баканов, перший помічник президента Володимира Зеленського Сергій Шефір та багато інших відомих політиків, бізнесменів і державних діячів.

Про це йдеться в розслідуванні програми “Схеми: корупція в деталях” (спільний проєкт “Радіо Свобода” і телеканалу “UA:Перший”).

Святкування 70-річного ювілею бізнесмена та народного депутата Григорія Суркіса розпочалося вдень 4 вересня і тривало близько 10 годин у елітному готелі “Інтерконтиненталь” у центрі Києва.

Як пишуть журналісти, голова СБУ Баканов приїхав на святкування близько дев’ятої години вечора. Як виявилось, на вході в готель він чекав саме на Шефіра. І навіть допоміг йому нести подарунок. За спостереженням “Схем”, залишили свято вони одночасно, опівночі.

Про те, що Баканов і Шефір були саме на святкуванні дня народження Суркіса, свідчили пакети елітного бренду Fendi, з якими готель того цього вечора залишали всі гості.

Василь Грицак (л), Іван Баканов, Сергій Шефір, Ігор Коломойський на дні народження Суркіса-старшого

“Схеми” звернулися по коментарі до голови Баканова, Шефіра та самого Суркіса. Відповідей до моменту публікації вони не надали.

Приїхали привітати депутата також олігархи Ігор Коломойський та Геннадій Боголюбов. У компанії дружини на свято приїхав інший олігарх Віктор Пінчук.

Також журналісти помітили на святкуванні експрезидентів Леоніда Кравчука, Леоніда Кучму та Віктора Ющенка.

Знімальна група зафіксувала серед гостей також представників уже минулої влади – колишнього голову СБУ Василя Грицака. Помітили там і сина колишнього генпрокурора Юрія Луценка Олександра.

Окремо приїхали на свято кілька акторів студії “Квартал 95”.

Читайте також:
Навесні Григорій Суркіс втратить посади у керівництві УЄФА

“Хочу в Сен-Тропе, хочу в Піски”: Богдан підтвердив поїздку на французький курорт до “смотрящого за Мін’юстом”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна