У Дніпрі відкрили Новий міст: міський голова виграв парі в Зеленського

 

У Дніпрі після ремонту відкрили Новий міст, про який міський голова Борис Філатов побився об заклад із президентом Володимиром Зеленським.

Про це повідомляє “Громадське“.

Вранці у суботу, 7 вересня, Філатов опублікував на своїй сторінці у фейсбуці відеозвернення, в якому заявив, що міст доремонтували.

“Хто виграв цей спір? Його виграло тільки Дніпро. Місто, яке я так люблю”, — наголосив Філатов, продемонструвавши відремонтований міст.

Нагадаємо, 13 липня під час візиту новообраного президента Зеленського до Дніпра мер міста уклав з главою держави парі: якщо за два місяці (до 14 вересня) не завершиться ремонт Нового моста, Філатов піде у відставку. При цьому з боку Зеленського “на кін” по суті не було поставлено нічого: як сказав Філатов, якщо перемога буде за ним, то Зеленський має приїхати в Дніпро на День міста 14 вересня, і вони “вип’ють по чарці”.

Водночас у коментарях до цього допису популярні такі репліки, як “ну скажіть, що якщо ви виграєте, то Зеленський піде у відставку, будь ласка”.

“Чи тримався я за своє крісло? Ніколи. Я готовий хоч завтра з ним розлучитися, наприклад, за аеропорт. Бо Дніпро хоче літати, а йому обрізали крила”, – заявив  Філатов у своєму відеозверненні з готовим мостом.

“Рівно в той день, коли у Дніпрі буде відкрито новий аеропорт, я готовий написати заяву [про відставку]”, – наголосив міський голова.

Поряд із мостом також поставили крісло із заліза, яке Філатов назвав “кріслом мера” і запропонував посидіти на ньому кожному охочому.

Фото: ФБ Борис Филатов

Центральний міст, або Новий міст (автодорожній міст №2), який з’єднує правий та лівий берег Дніпра, був відкритий у 1966 році. Його капітальний ремонт розпочали 2017 року.

Читайте також:
Нічний мер Філатов – про те, як він став іншою людиною, високооплачуваних кретинів і сни В’ятровича

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна