Мер Дніпра про парі із Зеленським: “Хотіли кіно? Отримуйте!”

 

Мер Дніпра Борис Філатов прокоментував своє парі з президентом Володимиром Зеленським, пообіцявши піти у відставку, якщо Центральний міст міста не відремонтують до 14 вересня.

“Я дуже азартна і одночасно медійна людина. А ще я ніколи не тримався за посаду… Громадяни просто хочуть кіно. Хотіли кіно? Отримуйте”, – написав Філатов у “Фейсбуці”.

За словами міського голови, в разі його перемоги Зеленський має приїхати в Дніпро на День міста 14 вересня, і вони “вип’ють по чарці”.

“Взагалі-то я хотів попросити грошей для міста. Але… З урахуванням того, що Володимир Зеленський сьогодні зрушив питання аеропорту з мертвої точки, то це було б нахабством”, – написав мер Дніпра.

Водночас у коментарях до цього допису популярні такі репліки, як “ну скажіть, що якщо ви виграєте, то Зеленський піде у відставку, будь ласка”.

Центральний міст, або Новий міст (автодорожній міст №2), який з’єднує правий та лівий берег Дніпра, був відкритий у 1966 році. Його капітальний ремонт розпочали 2017 року.

Читайте також:
Нічний мер Філатов – про те, як він став іншою людиною, високооплачуваних кретинів і сни В’ятровича

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна