“Нафтогаз” попереджатиме міста-боржники про загрозу залишитись без тепла

 

НАК “Нафтогаз України” обіцяє регулярно публікувати інформацію про виробників тепла, які не виконують вимоги законодавства щодо мінімального рівня розрахунків для отримання газу в межах спецобов’язків.

Про це повідомляє пресслужба “Нафтогазу”.

Неналежні розрахунки таких підприємств за газ створюють загрозу для теплопостачання споживачів в опалювальний період, що є абсолютно неприпустимим.

Інформацію про несумлінних тепловиробників “Нафтогаз” планує оновлювати на своєму сайті щочетверга. Вона включатиме, зокрема, дані щодо рівня заборгованості кожного підприємства та мінімальну суму, сплата якої тепловиробником дозволить йому отримувати газ на умовах ПСО.

З переліком тепловиків-боржників можна ознайомитись у таблиці. Зараз у списку 142 боржники. Загальна кількість тепловиробників (на момент завершення минулого опалювального сезону) – 1316 підприємств.

Як інформувала “Новинарня“, українці зможуть придбати газ у вересні за низькою літньою ціною і використати його протягом опалювального сезону.

Читайте також:
Сім’я нового прем’єр-міністра заборгувала за комуналку 21 тис. грн

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна