Українці зможуть у вересні придбати газ за літньою ціною, – “Нафтогаз”

 

Українці зможуть придбати газ у вересні за низькою літньою ціною і використати його протягом опалювального сезону.

Про це повідомляє пресcлужба “Нафтогазу” на сторінці у Facebook.

“Простіше кажучи – зробити свій газовий запас на зиму за фіксованою літньою ціною та зекономити на різниці цін взимку“, – пояснили у газовій компанії.

Пропозиція діє до 25 вересня і дозволяє придбати до 25 тис. куб. м газу. Цього обсягу достатньо для забезпечення потреб домогосподарства протягом усієї зими. Відпускна ціна Нафтогазу – 4874,42 (без ПДВ та вартості транспортування і розподілу).

Що треба зробити?

  • прийти до центру обслуговування клієнтів своєї газопостачальної організації (газзбута);
  • підписати додаток до стандартної угоди;
  • внести передоплату і користуватись дешевим газом під час опалювального сезону, сплачуючи лише вартість його транспортування.

Як повідомляла “Новинарня“, Уряд ухвалив Постанову про покладання спеціальних обов’язків (ПСО) на ринку електроенергії, яка зробить можливим пониження тарифів на 10-11% на електроенергію для всіх непобутових споживачів з 1 вересня.

Читайте також:
Кабмін зобов’язав “Нафтогаз” знизити ціну газу для населення

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна