“В цьому є принцип свободи”: Шуфрич відреагував на мем про небитого себе

 

Народний депутат фракції “Опозиційна платформа – За життя”, голова парламентського комітету з питань свободи слова Нестор Шуфрич каже, що спокійно ставиться до некомпліментарної критики.

Як повідомляє “Новинарня“, це він розповів у вівторок, 3 вересня, у розмові з журналістами “Української правди”.

Шуфрич зазначив, що “не коментує речі, на які на впливає”. За словами нардепа, друзі інколи жартують, пересилають йому якісь повідомлення. До мемів стосовно відліку днів, протягом яких Шуфрич “небитий”, нардеп ставиться спокійно.

“Дуже спокійно. Хай спробують. За 20 років у політиці ти вже нормально сприймаєш такі речі, якщо ти поважаєш навіть думку, яка не дуже компліментарна. В цьому є принцип свободи: кожен має право висловитись. Тільки я вважаю, що треба утриматись від образ”, – сказав Шуфрич.

 

Як інформувала “Новинарня“, 28 серпня під офісом президента на Банковій у Києві відбулася акція протесту проти призначення Шуфрича головою комітету ВР з питань свободи слова.

Читайте також:
Перший виступ депутата Порошенка – полеміка з Шуфричем і Бужанським

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна