На Дніпропетровщині на хабарі у ₴140 тисяч затримали чиновника

 

У Дніпропетровській області правоохоронці на хабарі затримали першого заступника міського голови однієї з об’єднаних територіальних громад.

Про це у понеділок, 2 вересня, повідомляє прессслужба місцевої прокуратури.

Чиновник вимагав 140 тис. гривень від представника товариства з обмеженою відповідальністю за виділення трьох земельних ділянок в оренду для здійснення підприємницької діяльності.

Заступника міського голови затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України після отримання чергового траншу в розмірі 65 тис. гривень на банківський рахунок.

Також вирішується питання про вручення йому повідомлення про підозру у скоєнні злочину за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою у великому розмірі).

Як повідомляла “Новинарня“, підозрюваного у хабарництві командира Рівненського військового полігону Олександра Ніколайчука поновили на посаді.

Читайте також:
На Банковій затримали шахраїв, які вимагали $570 тис. за призначення в “Укроборонпром”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна