“Це так складно”: офіс президента вже не переїжджає з Банкової

 

Керівник офісу президента України Андрій Богдан заявив, що ОП не планує переїжджати з приміщення на вулиці Банковій.

Про це він сказав у програмі “100 днів президента України” на каналі “1+1”.

За словами Богдана, важко знайти варіант переїзду.

“Була логічна конструкція переїзду в Український дім із розміщенням тут (на Банковій) музею. Але час проведення ремонтних робіт, всі системи зв’язку, секретності – це все настільки складно, що немає сенсу це робити як тимчасове”, – сказав голова ОП.

У свою чергу помічник президента Сергій Шефір висловив думку, що питання переїзду зараз не на часі, інформує “Українська правда”.

Нагадаємо, одразу після приходу до влади команда Володимира Зеленського заявила, що офіс президента переїде з Банкової. Найкращим варіантом для цього назвали Український дім на Європейській площі, уже було представлено проєкт реконструкції будівлі.
За попередніми підрахунками, проєкт перевтілення Українського дому мав би зайняти приблизно один рік і коштувати 300 млн гривень.

Читайте також:
АП переїде в Український дім. КОНЦЕПЦІЯ ОФІСУ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна