На межі з РФ на Харківщині від вибуху загинув прикордонник

 

На кордоні Харківської області з Росією внаслідок підриву невідомого вибухового пристрою загинув інспектор прикордонної служби ДПСУ.

Про це ввечері в п’ятницю, 30 серпня, повідомила пресслужба Держприкордончлужби.

Зазначається, що прикордонний наряд Харківського загону виконував визначені завдання з довготривалим несенням служби неподалік державного кордону з РФ. Військовослужбовці прикривали підступи до кордону в межах Вовчанського району на певній віддаленості від підрозділу.

Близько 19-ї години 30 серпня в час перепочинку та розігріву їжі стався розрив невстановленого вибухового предмету. Внаслідок цього інциденту 35-річний військовослужбовець за контрактом отримав поранення в шию.

Інспектору надали першу допомогу, викликали швидку. Але поранений помер дорогою до лікарні.

Про подію прикордонники поінформували співробітників Нацполіції, ДБР, військової прокуратури та СБУ.
На місці, де стався вибух, працюють слідчі.

Державна прикордонна служба України висловлює глибокі співчуття рідним та близьким військовослужбовця, який загинув під час несення служби охороняючи український кордон.

Читайте також:
На Буковині прикордонники пострілами зупинили авто, є поранений

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна