Зеленський у ВР оголосив, що Україна “вмикає п’яту швидкість”

 

Перші сто днів роботи на посаді президента України Володимир Зеленський назвав “тихою прогулянкою в сутінках на першій швидкості з вимкнутими фарами”. Але відсьогодні, за його словами, Україна “вмикає п’яту швидкість”.

Як повідомляє “Новинарня“, про це він заявив у четвер, 29 серпня, під час звернення з посланням до Верховної Ради України.

“Нещодавно минуло сто днів моєї президентської каденції. Було багато різних оцінок, але повірте: найкритичнішу оцінку я даю сам собі. Цей період можна назвати тихою прогулянкою в сутінках, з вимкненими фарами та на першій швидкості”, – заявив Зеленський.

Він висловив упевненість, що початок роботи Верховної Ради України ІХ скликання прискорить впровадження позитивних змін у державі.

“Я впевнений, що зараз країна нарешті зможе ввімкнути п’яту швидкість і впевнено рухатися шляхом змін. Я дуже радий, що у нас з’явився парламент, який готовий справді працювати. Не займатися популізмом, не завалювати важливі рішення тисячами безглуздих поправок, а втілювати реальні реформи, яких втомились чекати і громадяни України, і весь цивілізований світ”, – цитує Зеленського пресслужба ОП.

Зеленський акцентував, що нова Рада має робити все для зміцнення національної безпеки та оборони, завершення війни на Донбасі та повернення анексованого Російською Федерацією Криму.

Як інформувала “Новинарня“, Зеленський вніс до Ради законопроєкт про імпічмент.

Читайте також:
Разумкова обрали головою Верховної Ради України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна