Військовий ритуал: генерал Забродський попрощався з прапором частини

 

На території командування Десантно-штурмових військ ЗС України 28 серпня відбувся урочистий ритуал прощання генерал-лейтенанта Михайла Забродського з прапором військової частини.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в четвер, 29 серпня, інформує пресцентр Командування ДШВ.

“Традиції та авторитет, які завоювали Десантно-штурмові війська, всі наші п’ять славетних бригад, підрозділи забезпечення і командування дались нам не просто так. За це ми заплатили дуже високою ціною, дехто заплатив найдорожчим – життям і здоров’ям. Щире Вам генеральське дякую і найкращі побажання в службі і в житті. Дякую Вам!», – звернувся до своїх вже колишніх підопчіних генерал-лейтенант Забродський.

Пресофіцери Командування інформують, що після закінчення ритуалу прощання, особовий склад командування теж висловив слова вдячності генералу Забродському “за плідну співпрацю, за виважені командирські рішення, професіоналізм, самовіддачу, за вміння долати труднощі, за мудрість, довіру до них, наполегливість й підтримку” та побажав успіхів у його новій роботі.

Як відомо, новим командувачем ДШВ став генерал-майор Євген Мойсюк.  До призначення він обіймав посаду заступника Забродського.

Вже сьогодні, в четвер, 29 серпня, Михайло Забродський взяв участь у першому засіданні Верховної Ради України ІХ скликання як народний депутат від партії “Європейська Солідарність”.

Як інформувала “Новинарня“, генерал Забродський залишається в ЗСУ, але буде відкомандирований у Раду.

Читайте також:
Генерал Забродський стане заступником голови комітету ВР, кіборг Костенко – секретарем

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна