У штабі ООС розповіли деталі спецоперації “Азову” під Горлівкою

 

У ніч на 29 серпня бійці полку Нацгвардії “Азов” помітили групу найманців, які рухалася сірою зоною та намагалася проникнути на українські позиції. В результаті – четверо ліквідованих бойовиків, одного поранили та взяли в полон.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в четвер, 29 серпня, йдеться у повідомленні пресцентру штабу ООС.

Зазначається, що у результаті короткочасного бою четверо ворогів було знищено, одного – поранено та взято у полон разом із наявною у нього зброєю та іншими речами. Бойовику було надано першу медичну та спеціалізовану допомогу.

“Під час спілкування він розповів, що група вийшла у сіру зону з метою диверсійних дій, щоб зірвати перемир’я та звинуватити у цьому українську сторону”, – повідомили у штабі.

Як інформувала “Новинарня“, нині вранці про цю операцію “Азову” під Горлівкою на Донеччині повідомляв журналіст Юрій Бутусов.

Читайте також:
Доба ООС: 14 обстрілів, бойовики скинули гранату з безпілотника під Широкиним

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна