“Слуга народу” приготувала 465 змін до Конституції, – Стефанчук

 

Представник президента у Раді Руслан Стефанчук заявив, що “Слуга народу” має 465 ініціатив щодо внесення змін до Конституції.

Про це він повідомив на брифінгу в середу, 28 серпня, передає “Українська правда”.

“Їх 465. Питання в тому, наскільки вони по рівню готовності наближаються до ідеалу. Я думаю, що ці ініціативи є, ми зараз визначаємо черговість їх внесення до Верховної Ради”, — розповів Стефанчук.

За словами представника президента, зараз визначається, які з них будуть визначені президентом як пріоритетні і на базі цього уже будемо формувати перелік того, над чим будуть працювати комітети, і що буде приймати Верховна Рада.

“Ми розуміємо, що багато з них (ініціатив, – “Н”) не знайдуть підтримки у Раді, тому що це речі, які дають можливість вигнати, якщо взяти економічну сферу, хто сидить на потоках, ми хочемо закрити всі корупційні бюджетні дірки. Звичайно, це буде мати супротив”, — зауважив він.

Як інформувала “Новинарня“, нещодавно лідер партії “Голос” Святослав Вакарчук закликав президента Зеленського внести зміни до Конституції.

Читайте також:
Скандал із сенсорною кнопкою: Стефанчук допускає “дідівський спосіб” голосування в новій ВР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна