На перше засідання нової Ради запросили спікера часів Януковича Рибака

 

Підготовча депутатська група з організації першого засідання Верховної Ради 9-го скликання підтримала прохання представника партії “Опозиційна платформа — За життя” та направила запрошення на урочисте засідання ексголові ВР 7-го скликання Володимиру Рибакові.

Про це з посиланням на відповідне рішення повідомляє “Інтерфакс-Україна”.

Виступив із проханням внести Рибака до переліку запрошених представник “ОПЗЖ” Нестор Шуфрич.

“Ми запрошуємо всіх голів Верховної Ради України, які проживають на території держави. Тому, я думаю, все-таки всі голови Верховної Ради повинні мати повагу в майбутніх народних депутатів. Це моя особиста позиція”, — сказав керівник підготовчої групи, лідер партії “Слуга народу” Дмитро Разумков.

Після цього він поставив на голосування пропозицію внести Рибака до списку запрошених на засідання. Більшість членів групи підтримали його.

“Я думаю, що потрібно доручити запросити Рибака Володимира Васильовича”, — резюмував Разумков.

Нагадаємо, Володимир Рибак  є одним зі співзасновників Партії регіонів, був її головою. До квітня 2002 року Рибак працював міським головою Донецька. Згодом він був віцепрем’єр-міністром – міністром будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства в уряді Януковича з 2006 по 2007 роки. Під час виборів президента України у 2004 році Володимир Рибак був довіреною особою кандидата на пост президента Віктора Януковича.
Рибак був народним депутатом 3, 4, 5, 6 та 7 скликань.
У період з 2012 до 2014 років був Головою Верховної Ради України. Його повноваження були припинені після втечі Януковича (переобраний на Олександра Турчинова).

Читайте також:
Нова Рада поділила комітети: кому який

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна