КПВВ “Майорське” закривали через обстріл бойовиків

 

Пропуск людей і транспорту через КПВВ “Майорське” на лінії розмежування було припинено  через обстріл з боку російських окупаційних військ.

Як повідомляє “Новинарня“, про це інформував у середу, 28 серпня, пресцентр штабу ООС у Facebook.

“Сьогодні, 28 серпня, о 12.25 год противник розпочав обстріл цивільної інфраструктури в районі гуманітарного дорожнього коридору “Горлівка – Бахмут”. Застосував при цьому гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети. Такі дії російсько-окупаційних військ поставили під загрозу життя та здоров’я і мирного населення і персоналу, який здійснює свою діяльність у КПВВ “Майорське”, – йдеться у повідомленні.

Як наголосили у штабі, з огляду на те, що дії окупантів ставлять під загрозу життя та здоров’ю громадян, які перетинають лінію розмежування, командувач Об’єднаних сил прийняв рішення про тимчасове припинення пропуску осіб і транспортних засобів через КПВВ “Майорське” до особливого розпорядження.

О 15:00 пункт пропуску відновив роботу у штатному режимі.

Як інформувала “Новинарня“, протягом минулої доби на на фронті зафіксували 10 обстрілів, один воїн ЗСУ поранений.

Читайте також:
Бойовики імітують розведення сил у Станиці, – СЦКК

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна