Гройсман попрощався з посадою глави уряду та розповів, чим займатиметься далі. ВІДЕО

 

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман записав відеозвернення, в якому оголосив про те, що залишає посаду глави уряду.

Як повідомляє “Новинарня“, відповідне відео опубліковане на його сторінці у Facebook в середу, 28 серпня.

Гройсман зазначив, що найближчим часом буде призначений новий прем’єр.

“Уже зовсім скоро в цей кабінет зайде новий прем’єр, на плечі якого ляже величезна відповідальність – вирішувати, як продовжувати будувати і розвивати країну. Зі свого досвіду розумію, як це непросто – приймати рішення, від яких залежить життя мільйонів людей. Тому хочу побажати своєму наступнику сили, терпіння і удачі”, – підкреслив він.

Він також додав, що продовжить займатися питаннями децентралізації.

“Звісно, не можу не сказати про те, що і надалі лишатиметься однією з найголовніших справ мого професійного життя. Це децентралізація. Саме ця реформа вже дала можливість змінити життя в багатьох громадах країни. Але в майбутньому важливо не зупинятись, не забувати про людей, які живуть у своїх селищах і містах. Які хочуть мати достатні повноваження і фінансові ресурси. Ми маємо і в подальшому це забезпечувати”, – сказав Гройсман у зверненні.

Раніше нардеп від “Слуги народу” Руслан Стефанчук повідомив, що формування нового Кабінету міністрів України може відбутися вже в четвер, 29 серпня.

Як інформувала “Новинарня“, Рада затвердить новий уряд у перший день роботи. Один міністр залишиться на посаді.

Читайте також:
Реформа Кабміну: в ОП анонсували зменшення кількості віцепрем’єр-міністрів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна