Активісти на Банковій вимагали “очистити” МВС від Авакова. ФОТО, ВІДЕО

 

Активісти зібралися під стінами офісу президента, аби вимагати напередодні першого засідання не призначати Арсена Авакова на посаду міністра внутрішніх справ у новому уряді.

Як повідомляє “Новинарня“, в середу, 28 серпня, під стінами ОП зібралися кількасот активістів, аби озвучити ці вимоги.

Під ОП скандують “Аваков – чорт”, люди прийшли з транспарантами, на яких написи:

  • “Авакову – ніт”
  • “Авакова – у відставку”
  • “Зе, подзвони по поводу етого чєрта” з фото “рогатого” Авакова
  • “Дякую Авакову за мої 8%” з фото посивілого Зеленського
  • “Вова, ми тут”
  • “Арсен Аваков – кандидатура від організованої злочинності” тощо.
Акція Аваков - Чорт під ОП 1 Акція Аваков - Чорт під ОП 2 Акція Аваков - Чорт під ОП 4 Акція Аваков - Чорт під ОП 5 Акція Аваков - Чорт під ОП 6
<
>

Фото із соцмереж 

До присутніх звернувся активіст Роман Сініцин, якого напередодні Facebook забанив за допис-анонс нинішньої акції. Він наголосив, що Аваков “об’єднав ненавистю до себе” людей з різних ідеологічних та політичних таборів.

Через деякий час активісти запалили фаєри та продовжували скандувати: “Аваков – чорт”.

Активісти також нагадали президенту Зеленському про головні “здобутки” Авакова на посаді міністра: провалену реформу органів внутрішніх справ, корупцію, сумнівні та небезпечні призначення, “злиті” корупційні справи, десятки замовних вбивств і нападів на громадських діячів, журналістів, політиків, провал переатестації та патрульної поліції тощо.

Разом з тим, на зустрічі президента Володимира Зеленського з новообраними народними депутатами від партії “Слуга народу” обговорювалося питання про те, чи збереже Арсен Аваков посаду міністра внутрішніх справ у новому уряді.

Про це повідомив новообраний депутат Олександр Федієнко в коментарі журналістам після зустрічі, що відбулась у середу в КВЦ “Парковий”.

“Порушили питання виключно щодо міністра Авакова, але його перенесли на подальші консультації і обговорення”, – сказав Федієнко, уточнивши, що йшлося про те, чи Аваков і надалі обійматиме посаду міністра внутрішніх справ.

Як інформувала “Новинарня“, паралельно під ОП триває ще одна акція: активісти нагадують, що Шуфрича не били 251 день.

Читайте також:
Активісти йдуть на Банкову спитати президента, чи знає він, що “Аваков – чорт”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна