У Дніпрі прооперували двох тяжкопоранених бійців з-під Мар’їнки

 

В обласній клінічній лікарні імені Мечникова в Дніпрі прооперували двох військовослужбовців, поранених у зоні бойових дій поблизу Мар’їнки.

Про це у вівторок, 27 серпня, повідомив головний лікар медзакладу Сергій Риженко, передає “Радіо Свобода”.

Обох військовослужбовців наразі тримають на апаратах штучного дихання, в обох множинні осколкові поранення. В одного з них – Валентина з Хмельницької області – закрита травма грудної клітини, численні осколкові поранення рук, ніг, пальців. У другого – Олександра з Черкаської області – відкрите проникаюче поранення живота, пошкоджений кишківник, множинні поранення кінцівок, тулуба.

“Обидва бійці тяжкі, обоє на апаратах штучної вентиляції легень. Сподіваємось, що завтра-післязавтра зможемо зняти апарати штучного дихання. Обставини поранення досі невідомі. Бійці розповісти не в змозі, а ті, хто їх доправили, не знають обставин поранення. Одне ми знаємо: поранення складні, поранення мінно-вибухові, з численними осколками. Робимо все можливе, щоб вони вижили”, – сказав Риженко.

Як повідомляла “Новинарня“,  в обласній клінічній лікарні імені Мечникова в Дніпрі, де з початку бойових дій на Донбасі рятують поранених військових, провели чотиритисячну операцію військовому.

Читайте також:
У Дніпрі медики стабілізували стан бійця, який підірвався на міні

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна