На 26-му BookForum у Львові відкриють ветеранський намет

 

На Форумі видавців у Львові цьогоріч працюватиме “Ветеранський намет”.

Про це у вівторок, 27 серпня, повідомляє пресслужба Міністерства у справах ветеранів.

“Ветеранський намет” прямує на 26-й Львівський форум видавців. Унікальний простір ветеранської літератури стане однією з локацій на Форумі видавців, який відбудеться 18-22 вересня”, — йдеться у повідомленні.

Міністерство запросило всіх львів’ян та гостей міста завітати на локацію, ознайомитись з асортиментом та придбати книжки про російсько-українську війну та українських захисників і захисниць.

“Звісно, до участі у “Ветеранському наметі” запрошуються автори. Як і раніше, умови участі лишаються незмінними: ви є ветераном, волонтером або внутрішньо-переміщеною особою, ви видали книгу про російську окупацію, бойові дії, війну та все, що з нею пов’язано”, — зазначили у Мінветеранів.

Для участі необхідно заповнити онлайн-форму , зареєструватись потрібно до 3 вересня.

Як повідомляла “Новинарня“,  понад 4 тис. книжок авторства ветеранів, військових, волонтерів та внутрішньопереміщених осіб було продано у “Ветеранському наметі” на “Книжковому Арсеналі” у Києві.

Читайте також:
Книга заручника “ДНР” Асєєва отримала спеціальну відзнаку Львівського форуму

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна