В Україну хотіли незаконно переправити парашути з Росії. ВІДЕО

 

Прикордонники Сумського загону викрили спробу переміщення з Росії парашутів.

Про це у середу, 21 серпня, повідомила пресслужба ДПСУ.

“Інформацію про можливу протиправну діяльність завчасно отримав дільничний інспектор прикордонної служби. Тож можливий напрямок був посилений додатковими силами. Невдовзі, патрулюючи ділянку державного кордону в районі населеного пункту Зноб-Трубчевське, прикордонний наряд виявив 10 пакунків. Вони знаходилися неподалік від кордону”, — йдеться у повідомленні.

Під час огляду правоохоронці виявили в них рятувальні парашути серії С-5К. Товар намагалися незаконно перемістити з Росії в Україну.

“Також під час огляду прилеглої місцевості прикордонники спостерігали такі ж пакунки на території суміжної держави”, — додали у Держприкордонслужбі.

Зараз тривають заходи щодо встановлення осіб, причетних до здійснення протиправної діяльності.

Фото: пресслужба ДПСУ

Як повідомляла “Новинарня“, нещодавно в пункті контролю “Конотоп” під час перевірки потягу “Москва-Львів” прикордонники Сумського загону ДПСУ спільно з працівниками фіскальної служби виявили старовинні банкноти.

Читайте також:
Сприяв контрабандистам: на хабарі 15 тис. грн затримали прикордонника

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна