Сприяв контрабандистам: на хабарі 15 тис. грн затримали прикордонника

 

Держприкордонслужба виявила в своїх лавах хабарника, який допомагав контрабандистам переправляти до Польщі сигарети за межами пунктів пропуску через річку Західний Буг.

“Інспектор відділу “Римачі” Луцького прикордонного загону погодився надавати службову інформацію щодо порядку охорони державного кордону України”, ‒ повідомляє пресслужба ДПСУ.

За подальше сприяння контрабандистам прикордонник отримав 15 тисяч гривень хабара. Його затримали 14 серпня спільна міжвідомча група у складі офіцерів УВВБ “Північ”, ОРУ ПнРУ Держприкордонслужби, спецпідрозділ УСБУ, слідчі ДБР, за процесуального керівництва військової прокуратури.

Фото: пресслужба ДПСУ

Правопорушника затримано у порядку ст.208 КПК України. Наразі тривають слідчі дії.

Як повідомляла “Новинарня“, заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Юрія Гримчака затримали через вимагання ним хабарів за вплив на рішення судів та Міністерства культури.

Читайте також:
У провідника потягу “Москва-Львів” вилучили старовинні банкноти

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна