Прокуратура закрила справу проти Богатирьової. Суд зобов’язав

 

Голосіївський суд зобов’язав прокурора прокуратури Києва прийняти рішення про закриття кримінального провадження проти колишнього міністра охорони здоров’я Раїси Богатирьової.

Як повідомляє “Новинарня“, про це йдеться в рішенні суду від 14 серпня 2019 року, розміщеному в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Як зазначається в ухвалі суду, прокуратура повинна закрити кримінальне провадження “у найкоротший строк”.

Суд дійшов висновку, що у справі закінчився строк досудового розслідування і подальші слідчі дії неможливі.

Загальний строк досудового розслідування не може перевищувати 12-ти місяців із дня повідомлення особі про підозру у вчиненні тяжкого або особливо тяжкого злочину.

Кримінальну справу проти екс-міністра Раїси Богатирьової було порушено 19 червня 2014 року. Генеральна прокуратура звинуватило Богатирьову до розтрати державних коштів в особливо великих розмірах.

Як інформувала “Новинарня“, у вересні 2016-го стало відомо, що Богатирьова більше не перебуває в міжнародному розшуку. В Інтерполі пояснили таке рішення.

Читайте також:
Канада продовжила санкції проти Януковича та його соратників до 2024 року

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна