Пожежа в одеському готелі: ідентифіковано тіла шести загиблих, серед них – громадянка Австралії

 

В Одесі ідентифіковано тіла шести загиблих під час пожежі у готелі «Токіо Стар», де в ніч на 17 серпня загинуло 9 осіб. Серед них – жителі України і громадянка Австралії. Власнику готелю Вадиму Чорному оголосили про підозру за порушення вимог пожежної безпеки.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в понеділок, 19 серпня, інформують в обласному управлінні одеської поліції.

Власник готелю є поки єдиним, кого затримали правоохоронці. Сьогодні очікується обрання запобіжного заходу в суді.

Станом на теперішній час поліцейськими встановлені особи шести загиблих. Заходи з ідентифікації ще трьох загиблих тривають. Передбачається, що серед них – дитина.

“Двоє з них – жителі Одеської області (хлопець 2002 р.н. та дівчина 2001 р.н.), двоє – кияни (чоловік 1995 р.н. та жінка 1996 р.н.), 58-річний житель Дніпропетровщини та 73-річна громадянка Австралії. Заходи по ідентифікації осіб ще трьох загиблих, серед яких – одна дитина, тривають”, – інформують у пресслужбі поліції.

Згідно з результатами судово-медичного обстеження, причина смерті всіх загиблих – отруєння продуктами горіння.

«Тому з усіх висунутих першочергових версій того, що сталося, робочою залишається версія про порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки», – заявили в главку.

Як інформувала “Новинарня“, вночі 17 серпня в готелі “Токіо стар” по вулиці Водопровідна, 1 в Одесі сталася пожежа. Загоряння виникло на 2-му поверсі. Загинули 8 осіб, ще щонайменше 10  – отримали поранення.
За даними місцевих ЗМІ, раніше в будівлі готелю знаходилося трамвайне депо.

Після пожежі глава уряду Володимир Гройсман доручив провести масштабні перевірки в усіх місцях відпочинку по Україні.

Читайте також:
Поліція розглядає три версії пожежі в одеському готелі, серед них – вбивство з підпалом

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна