“Три постріли – мінус дві БМП”: ОСи показали, як ліквідовують техніку бойовиків. ВІДЕО

 

Підрозділи, які задіяні до проведення операції Об’єднаних сил, знищили дві бойові машини піхоти бойовиків.

Як повідомляє “Новинарня“, відео “Три постріли – мінус дві БМП терористів” в понеділок, 19 серпня, поширив на сторінці у соцмережі Facebook Фонд “Повернись живим”.

Зазначається, що бойові машини піхоти противник переховував від українських БПЛА в покинутих ангарах шахти.

“Діло було ще до оголошення перемир’я. Наші військовослужбовці помітили, як на територію колишньої шахти неподалік окупованого Донецька заїхали дві БМП терористів. І не просто заїхали, а періодично висувалися, щоб «попрацювати» по позиціям українських військови”, – інформують у “Повернись живим”.

Підтвердження ураження бойових машин після влучання – чорний дим, який стояв ще довго після знищення техніки. Підтвердження також надійшло з перехопленого радіоефіру російсько-терористичних військ.

“Три постріли – три влучення. І мінус дві ворожі БМП. Уявляєте, як тішилися бійці, коли почули у перехопленнях ефіру терористів, що їхні бойові машини – «трьохсоті»? Бойовики приїхали за ними вночі і витягали на буксирі”, – написали у фонді.

Як інформувала “Новинарня“, на початку серпня ОСи знищили позицію бойовиків на териконі.

Читайте також:
“Найграндіозніша бойова операція війни”: ОСи знищили багато військової техніки бойовиків

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна