“Найграндіозніша бойова операція війни”: ОСи знищили багато військової техніки бойовиків

 

Українські армійці 20 липня провели одну з “найбільш успішних і грандіозних бойових операцій за час війни на Донбасі”.

Про це на сторінці в соціальній мережі Facebook написав армійський волонтер Юрій Мисягін.

“Поки інформації дуже мало, відомо лише те, що ворог планував “привітати” ЗСУ з п’ятиріччям звільнення одного з населених пунктів, який перебуває в тилу на підконтрольній території Україні. Інформація була отримана нашою розвідкою”, – зазначено в повідомленні.

Мисягін пише, що позиції бригади піддалися обстрілу з мінометів 82-го і 120-го калібру. Тоді у відповідь ЗСУ розробили і провели операцію на випередження.

“Було виявлено місце скупчення бойової техніки та живої сили ворога. Поки точної інформації небагато, відомо тільки, що техніки втрачено багато, дуже багато. І не просто техніки, а саме бойової військової техніки”, – пише Мисягін.

Як відомо, 21 липня п’яту річницю звільнення від проросійських бойовиків відзначає місто Торецьк на Донеччині. Відтак, згадувана Мисягіним бойова операція, ймовірно, відбулася на Горлівському напрямку.

Як інформувала “Новинарня“, у перший ранок всеохопного безстрокового “перемир’я” на Луганщині, біля міста Щастя, двоє військових Збройних сил України підірвалися на невідомому вибуховому пристрої і загинули, ще двоє — дістали поранення.

Читайте також:
Вибори “на нулі”. Як голосують на фронтовому 51-му окрузі під Горлівкою

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна