Через зрив бойовиками домовленості про розмінування СММ ОБСЄ не змогла встановити камеру моніторингу

 

 

Через зрив проросійськими бойовиками домовленостей щодо розмінування Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ не змогла встановити камеру для моніторингу на ділянці №2 “Золоте”.

Про це повідомляє пресцентр операції Об’єднаних сил.

“Українська сторона спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін повідомляє, що 16 серпня представниками СММ ОБСЄ планувалось відвідування ділянки розведення сил та засобів №2 «Золоте» з метою пошуку потенційного місця розміщення камери СММ ОБСЄ, для моніторингу ситуації на згаданій ділянці розведення”, – зазначається в повідомленні.

Для цього Українська сторона своєчасно та в повному обсязі виконала роботи з розмінування на території, що проходить через підконтрольну Україні частину ділянки розведення.

“Разом з тим, необхідно зазначити, що члени незаконних збройних формувань РФ не здійснили заходи з розмінування, що не дозволило технічному персоналу СММ ОБСЄ виконати сплановані заходи на заданій ділянці розведення”, – повідомляє пресцентр ООС, наголошуючи, що йдеться про роботи в межах виконання чинних домовленостей щодо розведення сил і засобів на ділянці №2 “Золоте”.

Читайте також:
Доба ООС: 12 ворожих обстрілів із гранатометів і кулеметів позицій ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна