Заступник голови Нацполіції Бушуєв подав у відставку

 

Заступник голови Національної поліції України Костянтин Бушуєв звільнився з посади.

Про це він повідомив у соцмережі.

“Отже, 20 років у міліції + 4 роки в Національній поліції України – це величезний період життя, який сьогодні добіг до кінця. Спасибі всім, з ким мав честь служити”, – написав Бушуєв у “Фейсбуці” ввечері в п’ятницю, 16 серпня.

Він поширив фото з трудовою книжкою і зазначив, що підтримує філософію, яку заклала перша голова НПУ Хатія Деканоїдзе в побудову нової поліції.

“Вірю, що філософія, закладена у 2015 році Хатією Деканоїдзе в процесі побудови нової поліції, все ж знайде відображення у підходах Нацполу. Поліція – це сервісна служба для суспільства, і ніяк інакше”, – заявив 41-річний Бушуєв.

Як відомо, Костнтин Бушуєв був призначений заступником голови Національної поліції України в грудні 2015 року.
До основних напрямків його роботи на посаді належали координація підрозділів кадрового, матеріально-технічного, юридичного, фінансового, організаційного забезпечення, міжнародні зв’язки, взаємодія з державними органами, громадськістю та засобами масової інформації. Бушуєв входив до складу Комісії з питань координації євроатлантичної інтеграції України.

Як інформувала “Новинарня“, у лютому 2017 року Костянтин Бушуєв був одним із трьох фіналістів конкурсу на голову Нацполіції після відставки Хатії Деканоїдзе.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна