На Київщині напали на нардепа Купрія

 

Вранці у п’ятницю, 16 серпня, на Київщині двоє невідомих напали на народного депутата України Віталія Купрія.

“16 серпня, близько 10:00, двоє невідомих напали на народного депутата. Забризкали чоловікові обличчя сльозогінним газом “Терен-4″ та облили йому одяг рідиною з різким неприємним запахом, схожим на екскременти. Що це за речовина — встановить експертиза. Напад відбувся на одній із вулиць селища Гостомель”, — повідомили у поліції Київської області.

Сам постраждалий депутат вже встиг заявити, що підозрює в організації нападу головного військового прокурора Анатолія Матіоса, передає “24 канал”.

Нардеп розповів, що його охоронцю вдалося вибити сумку в одного з нападників. Там були документи і мобільний телефон, у якому були гіперпосилання на організацію “Гідність нації”, яку очолює Володимир Тесля.

Поліція встановила, що після інциденту невідомі зникли на автомобілі “Опель” сірого кольору. Для затримання зниклого авто та зловмисників на території Київщини та столиці введено поліцейську операцію “Перехоплення”, на яку орієнтовані усі наряди поліції.

Авто, на якому втекли нападники на Купрія. Фото: Нацполіція

Як повідомляла “Новинарня“, у Києві невідомі розгромили офіс “Укрінформу”, постраждали троє співробітників.

Читайте також:
У Конотопі напали на колишнього мера-“свободівця”: Семеніхін в реанімації

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна