“Гастролі” президента по областях: старе шоу замість посилення контролю

 

Ігор Попов
народний депутат України (від РПЛ), колишній голова Комітету виборців України

(FB)

Інформаційні «розстріли» місцевих чиновників показали, що президент Володимир Зеленський потрапив у пастку свого минулого досвіду. У його попередній професії головним результатом було проведення заходу, власне саме шоу у вигляді блискучого концерту «Вечірнього кварталу» чи закінчення монтажу нового фільму. Індикаторами успіху були аншлаг на концерті чи касові збори.

Але в державному управлінні трохи інакше – тут важлива системна робота і контроль виконання доручень.

Після ефектних розборів польотів закарпатські митники і далі продовжують займатися звичними справами, харківського лісника-викривача додавлють корупціонери, а за бориспільським «чьортом» воронок так і не приїхав (та і немає з чим приїхати).

Відділ контролю треба посилювати, інакше прийдеться «підвищувати градус» регіональних візитів і від словесних звинувачень переходити до тілесних покарань у прямому ефірі.

Читайте також:
Зеленський на гвинтокрилі пролетів над бурштиновою копальнею: почав відставки

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна