Начальник ГШ Хомчак представив нового командувавача ООС. ВІДЕО

 

Під час робочої поїздки на Донеччину начальник Генерального штабу — Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-лейтенант Руслан Хомчак представив особовому складу Об’єднаного командного пункту Об’єднаних сил новопризначеного командувача ОС генерал-лейтенанта Володимира Кравченка.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в понеділок, 12 серпня, інформує пресцентр штабу ООС.

“Головнокомандувач Збройних Сил України висловив переконання в тому, що особовий склад Об’єднаних сил на чолі із генерал-лейтенантом Володимиром Кравченком надалі продовжить виконувати на високому рівні найважливіше із завдань, яке стоїть сьогодні перед Збройними Силами України та загалом, державою”, – йдеться в повідомленні.

Олександра Сирського натомість указом президента призначено командувачем Сухопутних військ Збройних Сил України.

Як інформувала “Новинарня“, 5 серпня 2019 року указом президента Володимира Зеленського новим керівником ООС призначено Володимира Кравченка.

Володимир Кравченко – генерал-лейтенант із серпня 2018 року. З 2017 року був командувачем військ оперативного командування “Північ” Сухопутних військ ЗСУ.

До 2017 року – начальник штабу, перший заступник командувача ОК “Північ”.
До війни (станом на 2013 рік) – перший заступник командира 13-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗСУ.

У декларації Кравченка – квартира у Володимир-Волинському загальною площею 73,4 кв.м, земельна ділянка (900 кв.м) у Вознесенському на Чернігівщині, легковий автомобіль Mersedes Benz Е220D 1998 року випуску, 314 тис 777 грн заробітної плати.

Читайте також:
Завдяки розведенню в Станиці бойовики пішли з плацдарму на українському березі, – Сирський

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна