Вилетівши від “Брюгге”, київське “Динамо” потрапило в груповий турнір Ліги Європи

 

Київське “Динамо” припинило боротьбу у відборі до Ліги чемпіонів. На стадії третього кваліфікаційного раунду віцечемпіони України поступилися бельгійському “Брюгге”.

У вівторок, 13 серпня, підопічні Олександра Хацкевича на НСК “Олімпійський” у Києві зіграли з “Брюгге” внічию – 3:3 – після того, як тижнем раніше програли в Бельгії – 0:1.

Кияни тричі вели перед по ходу матчу, але щоразу пропускали у відповідь, зокрема й наприкінці компенсованого часу, суто через власні вади в обороні.

Варто зазначити, що повний матч за “Брюгге” провів український легіонер Едуард Соболь, вихованець донецького “Шахтаря”.

На перебіг гри впливала сильна злива з грозою.

Відео:

Чверть трибун “Олімпійського” – сектори 41-62 обох ярусів за “Бессарабськими” воротами – були закриті для глядачів за рішенням УЄФА через хуліганську поведінку київських уболівальників на матчі з “Олімпіакосом” у попередньому розіграші Ліги Європи.

“Динамо” (Київ) – “Брюгге” – 3:3 (перша гра – 0:1)
Голи: Буяльський, 5; Шепелєв, 50; Мехелен, 90+3 (автогол) – Делі, 38; Вормер, 88; Опенда, 90+5
“Динамо”: Бойко, Кендзьора, Кадар, Бурда, Миколенко, Шепелєв (Соль, 83), Вербич (Бесєдін, 69), Циганков, Андрієвський (Де Пена, 46), Буяльський, Родрігес
Тренер: Олександр Хацкевич
“Брюгге”: Міньоле, Мехелен, Мата, Делі, Соболь, Рітс, Ванакен, Вормер, Бонавентуре (Діатто, 52), Окереке (Опенда, 81), Тау
Тренер: Філіп Клеман
Попередження: Миколенко, 55, Кадар, 57, Бурда, 60, Бурда, 82 – Тау, 9, Мата, 22, Окереке, 79, Тау, 84, Ванакен, 86, Опенда, 90+6
Вилучення: Бурда, 82 – Тау, 84

Відтак “Динамо” – як команда, що програла в третьому раунді “шляху нечемпіонів” – потрапило одразу в груповий етап Ліги Європи УЄФА.

Боротьбу за потрапляння в групову стадію Ліги Європи продовжують “Зоря” (Луганськ) і “Маріуполь”.

У груповому етапі Ліги чемпіонів УЄФА 2019/20 виступить чемпіон України – “Шахтар”.

Читайте також:
Футболісти “Динамо” відвідали поранених бійців у військовому госпіталі. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна