“ДНР” та “ЛНР” об’єднали залізниці в “концерн”, який очолив росіянин

 

Терористичні організації “ДНР” і “ЛНР” об’єднали підконтрольні їм залізниці в так званий “транскордонний концерн” “Залізниця Донбасу”.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в четвер, 8 серпня, інформують “Новости Донбасса” з посиланням на сепаратистські ЗМІ.

Відзначається, що в “концерн” увійшли “Донецька залізна дорога” та “Луганська залізна дорога”.

Представник «міністерства інфраструктури і транспорту ЛНР» Володимир Євдохін на брифінгу в Луганську пояснив, що мова йде про об’єднання двох доріг під єдине управління. За його словами, це дозволить оптимізувати перевезення вантажів і пасажирів, а також ефективно використовувати виробничі потужності залізниць.

Керівником «Залізниці Донбасу» став Василь Назарян.

З відкритих джерел відомо, що він є громадянином Росії і довгий час працював в структурах держкомпанії «Російські залізниці» в Ростовській області. З осені 2016 року Назарян займав керівні посади в «Кримській залізниці» на анексованому півострові. Спочатку він виконував обов’язки першого заступника генерального директора, а пізніше став в.о. генерального директора.

До призначення в Криму Назарян був першим заступником начальника служби руху Північно-Кавказької дирекції управління рухом (РФ).

Як інформувала “Новинарня“, ФСБ влаштувала додаткові перевірки для паспортизації мешканців ОРДЛО.

Читайте також:
“Славік, не тупи!”: футболіст П’ятов з донькою знявся в мотивуючому ролику для школярів з ОРДЛО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна