Екскерівник поліції Одещини Головін “забув” задекларувати майна на сотні тисяч

 

Національне агентство з питань запобігання корупції виявило недостовірні відомості у декларації ексначальника поліції Одеської області Дмитра Головіна.

Про це у п’ятницю, 2 серпня, повідомляють на сайті НАЗК.

“За результатами повної перевірки декларації колишнього начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Дмитра Головіна за 2017 рік Національне агентство виявило ознаки кримінального правопорушення, пов’язаного з корупцією – декларування недостовірної інформації на суму понад 250 прожиткових мінімумів для працездатних осіб”, – йдеться у повідомленні.

Посадовець не задекларував автомобіль, власну квартиру та квартиру дружини, що належать їм на праві власності, а також зазначив недостовірні відомості про свій дохід та дохід дружини.

Загалом відомості, вказані посадовцем у декларації, відрізняються від достовірних на суму понад 819 тис. грн.

Як повідомляла “Новинарня“, керівник Головного управління Національної поліції в Одеській області Дмитро Головін пішов у відставку у квітні.

Раніше Головін не зміг прочитати вголос текст, написаний українською мовою, хоча вільне володіння державною мовою є обов’язковим для державного службовця.

Читайте також:
В Одесі затримали ексначальника поліції Головіна

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна