Чому варто носити паракордовий браслет

 

Плетений паракордовий браслет – річ, яка може стати в пригоді в екстремальних ситуаціях і навіть врятувати життя.

Паракордовий браслет дає змогу завжди мати під рукою від 8 до 20 метрів високоякісної міцної мотузки – якщо браслет розпустити.

Він стане в пригоді, наприклад, під час будівництва тимчасового укриття. Також браслет можна використати і на риболовлі – з цього шнура можна витягнути волосінь як основу для вудки. Також є змога сплести сітку чи зробити пастку під час полювання на дрібних тварин.

Паракордовий браслет також зможе зупинити кровотечу – як джгут – та стане у пригоді у разі укусу змії.

Лише завчасно навчіться безпечно та швидко накладати паракорд, адже цей спосіб може зашкодити, якщо ним неправильно скористатися.

Браслет урятує і ваше взуття. Якщо невчасно порвалися шнурівки, а попереду ще довгий шлях – використайте паракорд.

Не обов’язково носити браслет на руці. Прикріпіть його до рюкзака чи сумки або ж почепіть як брелок на ключі. Браслет легкий і не займе багато місця, а невисока ціна дає змогу завжди мати його поруч і використати в скруті.

за матеріалами “Армія інформ”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна