Волкер і Тейлор проінспектували зону ООС

 

Делегація Сполученних Штатів Америки на чолі з спеціальним представником Держдепартаменту США з питань України Куртом Волкером відвідала район проведення операції Об’єднаних сил.

Про це в п’ятницю, 26 липня, повідомив пресцентр ООС.

Під час візиту Волкер та тимчасовий повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор зустрілися з командувачем Об’єднаних сил генерал-лейтенантом Олександром Сирським. Відбувся брифінг командувача ОС щодо поточної безпекової ситуації в районі проведення ООС.

Делегація США відвідала КПВВ “Станиця Луганська”, де нещодавно відбулося розведення сил, та поспілкувалася з місцевими мешканцями.

Раніше цього дня президент України Володимир Зеленський і спецпредставник Державного департаменту США Курт Волкер провели зустріч у Києві – обговорили процес розведення сил на Донбасі, зокрема, навколо Станиці Луганської, а також гуманітарну ситуацію на лінії розмежування.

Нагадаємо, з 21 липня на фронті оголошено перемир’я.

Читайте також:
Бойовики обстріляли позиції ЗСУ під Причепилівкою, один воїн поранений

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна