Поліція шукає автора відео, на якому вантажівка збиває Зеленського

 

Нацполіція зібрала інформацію для висунення обвинувачення автору ролика, у якому фура збиває кандидата у президенти Володимира Зеленського.

Про це в четвер, 25 липня, йдеться у повідомленні сторінки “Команда Зеленського” у Facebook.

“Пам’ятаєте провокаційне відео з вантажівкою, яке розмістив у себе на телеграм-каналі експрезидент Порошенко? Старший слідчий з особливо важливих справ Головного управління Нацполіції вже зібрав всю інформацію щодо обвинувачень та передбачуваного автора “шедеврального” відео”, – кажуть у Зе-команді.

Відзначимо, що ще у квітні 2019 року Нацполіція за фактом розміщення ролика відкрила кримінальне провадження за статтею 346 “погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча”.

“Доля автора буде несолодкою – обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк. Нацполіція працює максимально ефективно, і винні будуть покарані найближчим часом”, – додали там.

Як інформувала “Новинарня“, відеоролик, про який ідеться, з’явився в соцмережах у ніч на 11 квітня – після публікації нового рекламного ролика самого Зеленського.

В оригінальній рекламі “президент” Зеленський іде перед людьми, які почали обніматися після увімкнення зеленого світла світлофора. Доти вони не могли перейти вулицю на червоне світло (нібито очікуючи проїзду президентського кортежу).
При цьому на автомобілях кортежу користувачі соцмереж помітили сині “мигалки”, яких автомобілі супроводу в Україні вже давно не використовують (натомість вони й досі використовуються урядовими кортежами в Росії).

Читайте також:
“Можете складати мандат”. Зеленський зустрівся зі “Слугами народу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.